مکه
 
 
 
نویسنده : مبین اردکان
تاریخ : سه شنبه 90/4/7
نظر

رئیس جامعة المصطفی(ص) العالمیة‏، گفت: در جریان انحرافی اخیر که ماهیت آن در هفته های گذشته بیش از پیش آشکار شده است از اصولگرایی اصیل جدایی و فاصله ای افتاد که به هیچ عنوان قابل قبول نیست.

حجت الاسلام و المسلمین علیرضا اعرافی، عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی در گفت وگو با ایلنا در خصوص مباحث اخیری که از سوی برخی افراد مبنی بر این که اصولگرایی سنتی با واقعه 3تیر سال84، مدفون شد و به تاریخ پیوست، عنوان می شود، اظهار داشت: انقلاب اسلامی یک شاخص ها و اصول بنیادینی دارد که می توان آن را اصولگرایی اصیل نامید و از این رو ضرورت بازگشت به آن حس می شود.
 
وی افزود: اولین مورد و شاخصه اصولگرایی اصیل آن است که از اندیشه های امام خمینی(ره) نشأت می گیرد و از این رو می توان گفت که اصول گرایی اصیل برگرفته از اندیشه واقعی انقلاب و امام خمینی(ره) است.
 
رئیس جامعة المصطفی(ص) العالمیة، با اشاره به سخنان برخی از اعضای جریان موسوم به انحرافی در رابطه با دین، گفت:‌ باید شاخص های اصیل و بنیادین دین اسلام و همینطور انقلاب اسلامی را از کارشناسان آن فرا گرفت که البته آن کارشناسان در نهادی مانند روحانیت به راحتی قابل یافتن است.
 
وی، افزود: دومین شاخص اصولگرایی اصیل که توجه به آن نیز از ضروریات است جایگاه ولایت فقیه است که در آن جایگاه فردی مجتهد و کارشناس ارشد دینی قرار داشته و رهبری کلی این نظام اسلامی را برعهده دارد.
 
اعرافی با بیان این که توجه به این دو شاخصه اصولگرایی اصیل، ما را از توطئه های جریان انحرافی باز می دارد، گفت:‌ در توجه به دغدغه های روحانیت و کارشناسان اصیل اسلام است که دین اسلام از خرافات جریان های انحرافی مصون مانده و رویکردی عقلانی به خود می گیرد و از این رو ضرورت باز توجه به اصولگرایی اصیل ضرورت دارد.

وی گفت:‌متأسفانه در طول این چند سال گذشته، از اصولگرایی اصیل جدایی و فاصله ای افتاد که به هیچ عنوان قابل قبول نیست.
 
عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی تأکید کرد: هر کس تحت هر عنوانی بخواهد میان مردم و اصولگرایی اصیل فاصله بیاندازد قطعا مردم او را کنار خواهند زد.
 
میبدما ضمن تقدیر از موضعگیری محکم و مستمر امام جمعه میبد در برابر جریان انحرافی سوال مشخصی که از این شخصیت عالیقدر دارد آن است که چرا ایشان درباره جریانات انحرافی که از تفکرات آقای هاشمی رفسنجانی منشعب شدند (مانند کارگزاران سازندگی و...) و سالهای سال گفتمان امام و انقلاب را به بیراهه تکنوکراسی و غرب زدگی بردند نه در گذشته و نه در اکنون واکنشی نشان نداده اند؟!